ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΝΟΣΤΙΜΟ

15.03.2017
|

To μπιφτέκι είναι παρασκεύασμα από κιμά μοσχαρίσιο ή και άλλου κρέατος ο οποίος ζυμώνεται με αλάτι και πιπέρι και πλάθεται σε στρογγυλό σχήμα. Η ονομασία του προέρχεται από τη γαλλική λέξη bifteck (από την αγγλική beefsteak).
Άλλα υλικά που μπαίνουν στο μίγμα είναι η τριμμένη φρυγανιά (εναλλακτικά μουλιασμένο ψωμί), το ξυσμένο κρεμμύδι, το λάδι, το αβγό, το γάλα, ο μαϊντανός και διάφορα μπαχαρικά.
Τα μπιφτέκια μπορούν να γίνουν και γεμιστά με τυρί (συνήθως κασέρι) και/ή ζαμπόν ή μπέικον, όμως το τυρί μπορεί να μπει και πάνω από το μπιφτέκι στην τελική φάση ψησίματος.
Στο La Rocca η συνταγή για το δικό μας χειροποίητο μπιφτέκι δεν είναι μυστική, γιατί απλά όποιος δοκιμάζει το μπιφτέκι μας απολαμβάνει την γεύση, την φρεσκάδα, την νοστιμιά.
Παράγγειλε ΤΏΡΑ on line, με έκπτωση 10% στο: order.larocca.gr