To μπιφτέκι είναι παρασκεύασμα από κιμά μοσχαρίσιο ή και άλλου κρέατος ο οποίος ζυμώνεται με αλάτι και πιπέρι και πλάθεται […]
To μπιφτέκι είναι παρασκεύασμα από κιμά μοσχαρίσιο ή και άλλου κρέατος ο οποίος ζυμώνεται με αλάτι και πιπέρι και πλάθεται […]
Η συνταγή είναι γνωστή από την ελληνική αρχαιότητα. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Αθήναιου στο έργο του Δειπνοσοφιστές, ότι ο […]
Το θέμα στην Μοσχαρίσια Μπριζόλα είναι να διαλέξεις το κατάλληλο κομμάτι κρέατος, το οποίο πρέπει να είναι σιτεμένο για να […]
Ακούγεται και φαίνεται απλό φαγητό. Ναι είναι «απλά» χτυπημένα αβγά…. Που όμως με τα πλούσια υλικά που μπαίνουν στο μείγμα […]