Τα Νέα μας

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΝΟΣΤΙΜΟ

15.03.2017
|

To μπιφτέκι είναι παρασκεύασμα από κιμά μοσχαρίσιο ή και άλλου κρέατος ο οποίος ζυμώνεται με αλάτι και πιπέρι και πλάθεται […]

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ

13.03.2017
|

Η συνταγή είναι γνωστή από την ελληνική αρχαιότητα. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Αθήναιου στο έργο του Δειπνοσοφιστές, ότι ο […]

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

10.03.2017
|

Το θέμα στην Μοσχαρίσια Μπριζόλα είναι να διαλέξεις το κατάλληλο κομμάτι κρέατος, το οποίο πρέπει να είναι σιτεμένο για να […]

ΟΜΕΛΕΤΑ LA ROCCA

8.03.2017
|

Ακούγεται και φαίνεται απλό φαγητό. Ναι είναι «απλά» χτυπημένα αβγά…. Που όμως με τα πλούσια υλικά που μπαίνουν στο μείγμα […]