Τα Νέα μας

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PLEYROTUS | ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΕΥΣΗ

24.02.2017
|

Το κοινό, Pleurotus ostreatus, είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο είδος μανιταριού, μεγάλης γαστρονομικής αξίας, καλλιεργείται ευρέος στη χωρά μας και έχει […]

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ LA ROCCA

22.02.2017
|

Τα τορτελίνια είναι χορταστικό φαγητό, όποια κι αν είναι η γέμισή τους. Το ιδανικό είναι να τα τρως σε εστιατόριο […]

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΙΟΚΙ ΜΠΟΛΟΝΕΖ

20.02.2017
|

Νιόκι είναι ένα είδος ιδιαίτερου ιταλικού ζυμαρικού. Αρχικά φτιάχνονταν από σιμιγδάλι όπως και τα υπόλοιπα ζυμαρικά και είχαν σχήμα νιφάδων […]

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ (ΦΩΤΟ)

17.02.2017
|

Το ριζότο ή ρυζότο (Risotto) είναι φαγητό με ρύζι από τη βόρεια Ιταλία, που μαγειρεύεται σε ζωμό έως ότου αποκτήσει […]