Το κοινό, Pleurotus ostreatus, είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο είδος μανιταριού, μεγάλης γαστρονομικής αξίας, καλλιεργείται ευρέος στη χωρά μας και έχει […]
Το κοινό, Pleurotus ostreatus, είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο είδος μανιταριού, μεγάλης γαστρονομικής αξίας, καλλιεργείται ευρέος στη χωρά μας και έχει […]
Τα τορτελίνια είναι χορταστικό φαγητό, όποια κι αν είναι η γέμισή τους. Το ιδανικό είναι να τα τρως σε εστιατόριο […]
Νιόκι είναι ένα είδος ιδιαίτερου ιταλικού ζυμαρικού. Αρχικά φτιάχνονταν από σιμιγδάλι όπως και τα υπόλοιπα ζυμαρικά και είχαν σχήμα νιφάδων […]
Το ριζότο ή ρυζότο (Risotto) είναι φαγητό με ρύζι από τη βόρεια Ιταλία, που μαγειρεύεται σε ζωμό έως ότου αποκτήσει […]