ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ

13.03.2017
|

Η συνταγή είναι γνωστή από την ελληνική αρχαιότητα. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Αθήναιου στο έργο του Δειπνοσοφιστές, ότι ο Ηγήσιππος στο Οψαρτυτικό του, δηλ. στον οδηγό μαγειρικής που έγραψε, αναφέρει ένα έδεσμα που λεγόταν κάνδαυλος και ήταν κάτι ανάλογο με το σημερινό σουβλάκι.
Σήμερα του σουβλάκι του La Rocca είναι ζουμερό, με διαλεγμένα κομμάτια χοιρινού. Είναι νόστιμο, μαλακό και πάντα φρεσκοψημένο.
Δοκίμασε να το δοκιμάσεις σε μερίδα ή σε σάντουιτς σε ψωμάκι ψημένο στον ξυλόφουρνό μας ή σε πίτα.
Παράγγειλε ΤΏΡΑ on line, με έκπτωση 10% στο: order.larocca.gr